Dank je wel Flair.be!

Ik merkte het aan mijn instagram account van Leven zonder kinderen.

Een toestroom van voornamelijk volgers uit België. Wat blijkt? Het account is getipt door http://www.flair.be voor hen die geen kinderwens hebben.

Welkom nieuwe volgers die misschien ook een kijkje op deze website nemen! Leuk dat je er bent!

Wat kun je hier zoal vinden? Op deze website staan de wat langere artikelen; mijn zoektocht hoe om te gaan met een leven zonder kinderen. Want hoewel dit een bewuste keuze was, liep ik er wel tegenaan dat ik moeite had met de minderheidspositie, de soms negatieve reacties uit de samenleving en het gevoel niet te voldoen als vrouw. Sinds 2014 schrijf ik over de lusten (vrijheid) en lasten (ongemak) van een leven zonder kinderen.

Wat altijd kracht geeft, is het diepere weten dat ik trouw bent gebleven aan wat ik voel. Of juist niet voelde. Het volgen en bereiden van mijn eigen weg. Dat gebeurt met vallen en opstaan; tegenwoordig met steeds meer opstaan en met volle moed verdergaan.

Ik wens je veel leesplezier en herkenning toe! En wil je reageren; altijd welkom.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.